Implantologie

Implantologie

Tandheelkundige İmplantaten zijn kunstmatige tandwortels die samengesteld zijn uit titaniumschroeven (lichaamsvriendelijk materiaal) die in de kaak worden geplaatst. Het wordt gebruikt waar de tanden door verschillende redenen zijn verloren. Tandheelkundige implantaten bieden een betere kauwfunctie en esthetische tanduitstraling dan conventionele behandelingen.

More Information
Prothese

Prothese

De volgende Prothese behandelingen en meer worden uitgevoerd door de Prothese Specialisten in Dentopol Prothese Kliniek: Gedeeltelijke Prothese, Volledige Prothese, Tijdelijke Prothese, Veneer Kroon, Laminaat Veneer (Blad Porselein), Lumineers Kroon, Zirkonium Kroon, Metalen Porselein Kroon, Implantaat Ondersteunende Prothesen, Porselein Kroon Op Implantaat, Zirkonium Kroon Op Implantaat

More Information
Chirurgische Kliniek

Chirurgische Kliniek

Welke behandelingen worden er toegepast in de Dentopol Chirurgische Kliniek?

More Information
Pedodontologie

Pedodontologie

In deze kliniek zijn gespecialiseerde tandartsen. De tandartsen hebben gespecialiseerde certificaten en diploma’s voor speciale behandelingen van kinderen met een pedagogische vorming. De volgende behandelingsdiensten en veel meer worden aan onze kleine patiënten aangeboden in de Pedodontische Tandkliniek: Melktand extractie, Composietvulling voor kinderen, Wortelkanaalbehandeling voor kinde

More Information
Orthodontie

Orthodontie

Alle soorten orthodontische methoden worden er toegepast in de kliniek. Orthodontie; Is gespecialiseerde tandheelkunde, waarbij door middel van een beugel behandeling de scheve tanden recht gezet worden.

More Information
Bleken & Estetisch

Bleken & Estetisch

Het is de anamnese aan de hand van de vorm van het gezicht, de kenmerken van de persoon zoals geslacht, leeftijd, sociale positie en de lachvorm, die gedetailleerde esthetische analyses omvat, waarin de individuele en onderling samenhangende relatie van de esthetische criteria zoals lippen, tandvlees en tanden worden geëvalueerd.

More Information
Endodontie

Endodontie

Alle soorten Endodontische behandelingen worden er toegepast. Endodontie is een specialiteit van tandheelkunde die gespecialiseerd is in pulpbehandelingen. De Endodontologische Kliniek biedt de volgende behandelingen aan de patiënten:

More Information
TMJ Behandeling

TMJ Behandeling

Alle soorten Temporomandibulaire Gewrichts Stoornissen worden in dit kliniek opgelost. Bij de mensen staat Temporomandibulaire Gewrichts Stoornis bekend als kaakgewricht. TMJ Kliniek is een speciale tandheelkundige specialiteit die gespecialiseerd is in de behandeling van allerlei ongemakken, waaronder kaakgewrichten en perifere zenuwen.

More Information
Orale Diagnose

Orale Diagnose

Bij de patiënten die naar Dentopol komen voor eerste onderzoek, wordt de diagnose en de behandelingsplan opgesteld. Orale Diagnose; betekent dat er diagnose wordt gesteld van alle tanden en de omliggende weefsels in de mond.

More Information
Conservatieve Tandheelkunde

Conservatieve Tandheelkunde

De Dentopol Conservatieve Tandheelkundige Kliniek is de kliniek waar allerlei conservatieve behandelingen worden toegepast. Conservatieve behandeling is een speciale tandheelkundige specialiteit die alle toepassingen in verband met tandheelkundige behandelingen omvat. De volgende behandelingsdiensten en veel meer worden aan de patiënten aangeboden in de Conservatieve Tandkliniek:

More Information
Paradontologie

Paradontologie

Sinaasappelschil uitziend met lichtroze achtergrond. Een gladde tandvlees die de tanden omringt bij het begin van de wortel en de contouren volgt, Geen roodheid, zwelling of infectie, Geen gevoel van ongemak, een stevig en hard uitziend tandvlees is een teken van gezonde tanden.

More Information
OrtAligner

OrtAligner

Dentopol heeft orthodontische klinieken die beschikbaar zijn om de juiste tanden te geven. Orthodontische Gespecialiseerde Tandheelkundige in deze kliniek bieden oplossingen aan met het meest geschikte behandelingsplan voor u. Ortaligner-toepassing is de nieuwste methode die wordt toegepast in de kliniek van Dentopol Orthodontie. Met Ortaligner toepassing worden transparante esthetische materialen

More Information
Radiologie

Radiologie

In dit kliniek wordt voor de eerst inspectie van de patiënten die naar Dentopol komen, panoramische rötgenfoto gemaakt voor juiste diagnose en behandelingsplanning. In de radiologische kliniek worden gedetailleerde standpunten van orale en perifere weefsels genomen om de nauwkeurigheid van de diagnose en behandelingsplanning te waarborgen.

More Information
Sterilisatie

Sterilisatie

Het is een eenheid die zorgvuldig onder toezicht wordt gehouden door de Kwaliteitsafdeling Infectie Controle Team. Voor Dentopol tandheelkundigen en medewerkers begint sterilisatie voordat de patiënten op het stoel zitten. En totdat ze opstaan, wordt er hier rekening mee gehouden om infecties te voorkomen. Hiervoor worden er maatregelen genomen.

More Information
Türkçe Nederlands
Telefoontje
Whatsaap