OrtAligner

OrtAligner

Dentopol heeft orthodontische klinieken die beschikbaar zijn om de juiste tanden te geven. Orthodontische Gespecialiseerde Tandheelkundige in deze kliniek bieden oplossingen aan met het meest geschikte behandelingsplan voor u. Ortaligner-toepassing is de nieuwste methode die wordt toegepast in de kliniek van Dentopol Orthodontie. Met Ortaligner toepassing worden transparante esthetische materialen

Welke behandelingen worden er toegepast in de Dentopol OrtAligner Kliniek?

Dentopol heeft orthodontische klinieken die beschikbaar zijn om rechte tanden te geven. Orthodontische Gespecialiseerde Tandheelkundigen in deze kliniek bieden oplossingen aan met het meest geschikte behandelingsplan voor u. Ortaligner-toepassing is de nieuwste methode die wordt toegepast in de kliniek van Dentopol Orthodontie. Met Ortaligner toepassing worden transparante esthetische materialen gebruikt om rechte tanden te hebben zonder beugel. Deze materialen zijn niet vast zoals ze in draadtherapie zijn, ze kunnen te allen tijde verwijderd worden.

Wat is Ortaligner?

Ortaligner, is een alternatieve behandeling voor de beugel en de haken. Ortaligner is een belangrijke alternatieve therapie voor patiënten die niet behandeld willen worden door onaangename verschijning van draden en beugels. OrtAligner mondstukken worden stevig op de tanden geplaatst en is gemaakt van een transparante medische kunststof die bijna onzichtbare is.

Kan ik voor de behandeling zien hoe mijn tanden na de behandeling eruit gaan zien?

Ja, u kunt het einde van de behandeling van te voren bekijken. De simulatie van uw behandeling wordt aan u getoond met geavanceerde technologie 3D-programma. U kunt zien hoe en in welke vorm uw tanden eruit gaan zien, verbeterde tanden aan het eind van de behandeling, u kunt in een digitale omgeving zonder te starten met de behandeling bekijken hoe het eruit gaat zien.

Wat zijn de voordelen in vergelijking met beugelbehandeling?

In eerste instantie is het een esthetische methode, Lange controle intervallen maken het gemakkelijker voor patiënten die in de Europese landen en buiten de stad wonen. Er zijn geen wonden of irritaties op de wangen en lippen die worden veroorzaakt door haakjes en draden die worden gebruikt in de klassieke methode bij beugels. Er zijn geen tandvleesproblemen, zoals tandbederf die zich in de beugelomgeving kan voordoen. Etensresten zijn gemakkelijk te verwijderen. Tanden poetsen en gebruik maken van Floss draden kunnen ook gemakkelijk gebruikt worden. Daarnaast kunt u het op gewenste momenten verwijderen. Uw omgeving zal niet merken dat u een orthodontische behandeling ondervindt en u zult ook uw levensstijl niet veranderen. Als er kronen en / of bruggen bevinden in het mond, dan is het lastiger om een beugel te dragen. Bij de Ortaligner behandelingsmethode passen de mondstukken beter op uw kronen en / of bruggen in uw mond.

Er zijn andere merken met verschillende namen die vanuit het Europese landen komen. Wat is het verschil met de Ortaligner?

Allereerst moeten we vermelden dat OrtAligner 100% binnenlandse product is. Hierdoor zijn er veel voordelen. De prijs is goedkoper. Wanneer de metingen (plaques) van uw gebit naar het Europese land wordt verstuurd, duurt het minimaal 1 maand totdat het bij u is. Bij het Ortaligner is het mondstuk binnen 1 week helemaal voor uw gebit gemaakt. Wanneer u gebruik maakt van uw plaques en er zijn problemen veroorzaakt, zoals; dat het gebroken is, het zit niet goed op uw gebit en / of het is kwijt, dan wordt het binnen een korte periode voor u nogmaals gemaakt. Zo heeft u geen onderbrekingen in uw behandeling. Het duur vanuit de Europese landen is langer.

Wat is het gemiddelde behandelingsduur van de Ortaligner behandeling?

De tanden die behandeld gaan worden, bepalen de duur van de behandeling. Behandelingen kunnen tussen 3 maanden en 15 maanden duren.

Waar moet ik na de behandeling opletten / rekening mee houden?

Nadat de behandeling is afgerond, wordt een speciale draad genaamd als Retainer aangebracht in het onzichtbare binnenste deel van de tanden. U moet voorzichting zijn tijdens het eten die u hard moet bijten, zodat de Retainer niet eruit gaat vallen. We raden u ook aan om rondom de Retainer voorzichtig te poetsen met een interface tandsenborstel.

Serviceprocesdetails

Behandelingsproces, planning en uitkomsten kunnen van persoon tot persoon verschillen. De cijfers in de tabel zijn gemiddelde waarden.

  • Aantal sessies / bewerkingen
  • Behandeltijd
  • Anesthesie
  • Gevoeligheidsproces
  • Doorlooptijd
  • Volledig herstel
  • Persistentie van resultaten
  • Lengte van ziekenhuisverblijf

Artsen van de eenheid

Türkçe Nederlands
Telefoontje
Whatsaap