Over ons

Over ons (Visie & Missie)

Dentopol Mond- en Tandheelkundige Gezondheidszorg, is een toonaangevende raad van bestuur in de sector,

Met een bevoorrechte medewerker die kwaliteitsservice combineert met een grote team. ‘’Globaal Gezondheidszorg’’

Omhels het begrip van een filosofie die grenzen overstijgt en heeft een moderne en een toonaangevend pionierend management systeem.

Het is ook gecertificeerd door vele internationale accreditatie met kwaliteitscertificaten in termen van management en gezondheidszorg.

Sterilisatie en hygiëne worden geleverd door internationale normen die door de bevoegde autoriteiten zijn goedgekeurd. Dentopol, binnen-en buitenlandse patiënten die problemen hebben met hun tanden, bieden we oplossingen voor alle specialiteiten die voldoen aan de behandeling van patiënten.

Onze visie:

Toegankelijkheid en kwaliteit van Mond- en Tandheelkundige Globaal Gezondheidsdiensten worden geleverd aan de hele wereld binnen de reikwijdte van de gezondheidsdiensten. De tevredenheid van de patiënt op het hoogste niveau behouden.

Onze missie:

We zullen doorgaan met stevige stappen te nemen voor de visie die we hebben bepaald door de meest effectieve manier te evalueren in onze krachtinstellingen die tandartsen hebben genomen uit branches van specialisatie.

Beschermende en therapeutische tandheelkundige diensten, met de technologische mogelijkheden die door de gevorderde tijd nodig zijn en het is aan te bieden op passende economische voorwaarden.

Türkçe Nederlands
Telefoontje
Whatsaap