Conservatieve Tandheelkunde

Conservatieve Tandheelkunde

De Dentopol Conservatieve Tandheelkundige Kliniek is de kliniek waar allerlei conservatieve behandelingen worden toegepast. Conservatieve behandeling is een speciale tandheelkundige specialiteit die alle toepassingen in verband met tandheelkundige behandelingen omvat. De volgende behandelingsdiensten en veel meer worden aan de patiënten aangeboden in de Conservatieve Tandkliniek:

Welke behandelingen worden er toegepast in de Dentopol Conservatieve Kliniek?

De Dentopol Conservatieve Tandheelkundige Kliniek is de kliniek waar allerlei conservatieve behandelingstoepassingen worden toegepast.

Conservatieve behandeling is een speciale tandheelkundige specialiteit die alle toepassingen in verband met tandheelkundige behandelingen omvat.

De volgende behandelingsdiensten en veel meer worden aan de patiënten aangeboden in de Conservatieve Tandkliniek:

 • Amalgaam Vulling
 • Composiet Vulling
 • Overmatige Kole gevoeligheidsbehandeling
 • Composiet İnley-Onley Vulling
 • Keramische İnley-Onley Vulling
 • Composiet Laminaat Veneer

Wat is vulling en in welke situaties wordt het toegepast?

Als de mondverzorging onvoldoende is, kan er weer gaten komen in de tand dat is gevuld. Elke vulling heeft een tijd van goed blijven. Na verloop van tijd moeten de vullingen die niet meer goed aansluiten met de tand vervangen worden, om nieuwe gaten te voorkomen.

Hoe weet ik of er gaten zijn in mijn tanden en/of kiezen?

Gevoeligheid voor warm, koud, zoet en zure voedsel, constant etenresten die tussen de tanden en/of kiezen gaan zitten en slechte mondgeur, kunnen tekenen zijn voor gaten in de tanden en/of kiezen.

Hoe wordt een gaatje in de tand en / of kies schoongemaakt?

De gaten worden gereinigd met diamant- en stalen tippen die bij hoge toerentallen aan roterende apparaat zijn bevestigd.

Welke methoden worden gebruikt bij behandeling van vulling?

Bij tanden met gaten worden met mate de fissure vulling en wortelkanaalbehandeling toegepast. Wanneer deze behandeling niet genoeg is, wordt helaas de tand eruit getrokken.

Wordt Amalgaam Vulling (grijze vulling) nog steeds gedaan?

In de Amalgaan Vulling is de toxiciteit een nadeel. Dit veroorzaakt met gebruik van lange jaren fracturen aan de andere gezonde tanden. Amalgaan vullingen worden echter steeds minder gebruikt.

Hoe worden gebroken tanden behandeld?

Voor gebroken tanden wordt de witte vullingen en / of de Porselein Laminaat Veneer gebruikt.

Waar moet ik aandacht aan besteden na de vulling behandeling?

Totdat de verdoving over is, zal u goed moeten opletten om niet in uw tong, wang en lippen te bijten. Zoals bij uw eigen natuurlijke tanden, zal u voorzichtig moeten zijn om geen harde voedsel te kauwen bij de gevulde tand en / of kies.

Kan mijn tand en / of kies gevoeligheid hebben na de behandeling?

Gevoeligheid kan optreden en dit kan binnen 1 à 2 weken eindigen. In sommige gevallen worden zelfs de gevoeligheden tot 6 maanden aangetroffen.

Kunnen er in tandvullingen ook gaatjes ontstaan?

Als de mondverzorging niet goed is, kan er weer gaten komen in de vulling. Elke vulling heeft een tijd van goed blijven. Na verloop van tijd moeten de vullingen die niet meer goed aansluiten met de tand vervangen worden, om nieuwe gaten te voorkomen.

Is het nodig om de vullingen te laten vervangen?

De vulling en / of de tand die de vulling heeft zal vervangen moeten worden, wanneer het gebroken is. Als de mondverzorging en de mondhygiëne niet goed is, kan er weer gaten komen in de vulling en dit moet vervangen worden.

Wat is Inlay en Onlay behandeling en hoe wordt het behandeling uitgevoerd?

Het is een oplossing tussen vulling en kroon. Inlay en / of Onlay heeft de voorkeur in situaties waar er niet genoeg schade aan het oppervlak van het tand is en er is niet genoeg tandstructuur om de vulling te ondersteunen. De behandelingsduur is 2-3 sessies. Tijdens de eerste sessie wordt de gaatje schoongemaakt en de metingen worden afgenomen en met een tijdelijke vulling wordt de tand gevuld. Tijdens de tweede sessie wordt de tijdelijke vulling verwijderd. Als volgt wordt de Inlay en / of Onley getest. Met behulp van een speciale lijm wordt het aan de tand gelijmd. Tenslotte worden de laatste herstellingen en de glansmiddel erop gedaan.

Serviceprocesdetails

Behandelingsproces, planning en uitkomsten kunnen van persoon tot persoon verschillen. De cijfers in de tabel zijn gemiddelde waarden.

 • Aantal sessies / bewerkingen
 • Behandeltijd
 • Anesthesie
 • Gevoeligheidsproces
 • Doorlooptijd
 • Volledig herstel
 • Persistentie van resultaten
 • Lengte van ziekenhuisverblijf
Türkçe Nederlands
Telefoontje
Whatsaap