Bleken & Estetisch

Bleken & Estetisch

Het is de anamnese aan de hand van de vorm van het gezicht, de kenmerken van de persoon zoals geslacht, leeftijd, sociale positie en de lachvorm, die gedetailleerde esthetische analyses omvat, waarin de individuele en onderling samenhangende relatie van de esthetische criteria zoals lippen, tandvlees en tanden worden geëvalueerd.

Welke behandelingen worden er toegepast in Dentopol Esthetische Kliniek?

Bleaching & Esthetic Clinic biedt de volgende behandelingsdiensten en meer:

 • Zirkonium Porseleinen Kroon
 • Metalen Keramische Kroon
 • Esthetische vullingen
 • Laminaat Veneer (Blad Porselein)
 • Complete Kroon
 • Tanden bleken
 • Enkel Tand Bleken (Endodontisch Bleken)
 • Composiet Inlay Vulling
 • Composiet Onlay Vulling
 • Hollywood Smile

Estetisch

Hollywood Smile:

Voor esthetische glimlach wordt esthetische tandheelkundige methodes gebruikt.

Wat betekend Estetische glimlach?

Kenmerken zoals gezichtsvorm, geslacht, leeftijd, sociale positie en evaluatie van glimlach, inclusief gedetailleerde esthetische analyse, waarbij esthetische criteria zoals lippen, gingiva, tanden afzonderlijk en in relatie tot elkaar worden beoordeeld.

Wat is het punt van Esthetische lach?

Als we lachen, zijn de harmonie van de lippen en de tanden, de lachlijn zeer belangrijk voor de esthetische glimlach-analyse.

Welke soort behandeling is er voor Hollywood Smile en hoe wordt het toegepast?

Door de toepassing van tandheelkundige behandeling en esthetische kunst samen, kan de gewenste lach worden waargemaakt. Behandelingen zoals zirkonium kronen, bonding, bleken, gingival operaties, brug-behandeling, tandhoogte-behandeling en lipvorming kunnen toegepast worden in lachontwerp.

Wat is de behandelingsduur voor lachontwerp?

Afhankelijk van de behandelingssoort kan het uit 1 of meerdere behandelingen bestaan.

Laminaat Veneer

Wat betekent Laminaat Veneer (Blad Porselain)?

Laminate Veneers hebben een cosmetich doel met een techniek die de eigen tanden minimaliseert. Het is een behandeling die wordt toegepast op de voorste tanden. De laag van de tanden worden tot 0,3-0,7 mm verdunt en het verlies van intact tand is minimaal. Bij de behandeling van Laminate Veneers wordt er een dun laagje composiet op de tand aangebracht, nadat deze eerst is opgeruwd.

In welke situaties kan Porselein Laminate  worden toegepast?

 • Bij verkleurde tanden, waarbij met bleken niet het gewenste resultaat behaald kan worden
 • Het kan gebruikt worden als een cosmetische oplossing in de correctie van kromme en gebogen tanden.
 • Standcorrectie van de tanden. Het fraaie van deze methode is dat er zeer tandsparend wordt behandeld.
 • Spleet tanden
 • Gebroken tanden en tanden met glazuurstoornis.

Wat is het behandelingsproces voor Porselein Laminaat?

Binnen een week met 2 a 3 behandelingen kan het worden afgerond. Behandeling kan worden verlengd als er een behandeling zal plaatsvinden in het tandvlees.

Eerst wordt de meting afgenomen en wordt een voorbeeld uitgevoerd op het model. De tanden worden dan afgeschuurd en de meting wordt hersteld met een gevoelig meetmateriaal. Tenslotte wordt de Laminate Veneer op uw tanden geplaatst.

Is er pijn tijdens de behandelingsproces van Porselein Laminaat Veneer?

Tijdens het Laminaat Veneer behandelingsproces is er meestal geen pijn.

Wat zijn de voordelen van Porselein Laminaat?

 • Zonder de natuurlijke structuur van de tanden te verstoren, wordt esthetische eigenschappen bereikt.
 • Na een korte en kleine behandelingsmethode krijgt u een natuurlijke uitstraling.
 • De Laminaten worden gemaakt van stevige materialen met intacte kleuren en van materiaal dat niet verkleurd.
 • De tanden veranderen niet van kleur bij gebruik van zoals koffie, thee en sigaretten.
 • De weerstand tegen slijtage is hoog.
 • Vermindering van de tandsteen.

Wie kan Porselein Laminaat Veneer niet laten doen?

Porselein Laminaat Veneer therapie kan toegepast worden op bijna iedereen. Het is niet van toepassing bij patienten met kaakstoornissen, nagelbijten en pen-bijtende gewoontes en bij patiënten met gingival recessie.

Hoe moet het Porselein Laminaat worden verzorgd?

Hoe de natuurlijke tanden worden verzorgd geldt het ook voor Laminaat Veneer. Eenmaal per dag gebruik maken van Floss-draden (tanddraden) is passend.

Hoe lang gaat de Porselein Laminaat Veneer mee?

Laminaat Veneer kan met goede en regelmatige mondverzorging vele jaren zonder problemen worden gebruikt.

Kronen

Zirkonium Kroon

Het belangrijkste kenmerk van Zirkonium Kroon is, dat ze lichtdoorlaatbaar zijn en dus een natuurlijke uitstraling geven.

Porseleinen Kroon (Porselein met Metalen Ondersteuning)

Om verschillende redenen om de tanden te beschermen die extreem verlies hebben, worden de tanden bedekt met weefselvriendelijk materiaal in tandvorm. Het doel van dit proces is om het leven van je tanden te verlengen. Daarom is er geen kwaad voor de tand. Esthetische wensen kunnen met de kronen worden bereikt, dit is volledig afhankelijk van de wil van de patiënt.

Empress Porseleinen kroon

Het volledige keramische kroon heeft de kenmerk van doorzichtigheid van natuurlijke tanden, reflectie en transmissie van het licht. Het wordt gebruikt in de frontale gebieden die belangrijk zijn voor de esthetiek.

Empress Porselein of Zirkonium?

Er is geen metalen infrastructuur in één van deze opties, dus het heeft een uitstekende, esthetische en natuurlijke compatibiliteit.

Bij voortanden wordt Empress aanbevolen i.v.m hoge lichtdoorlatendheid en natuurlijke uitstraling. Bij overige estetische wensen wordt Zirkonium kronen geadvieseerd.

Wat is het verschil tussen Zirkonium Kroon en Metaal Ondersteund Porseleinen Kroon?

Metalen Keramische Kroon heeft een metalen laag onder het Porselein. Het kan moeilijk zijn om een esthetische uitstraling te geven.

In Zirkoniumgesteunde Kronen is Zirkonium wit metaal, zodat een meer natuurlijke esthetiek kan worden verschaft. Zirkoniumporselein zijn ook sterker. Het past ook beter bij het tandvlees.

Bleken

Wat veroorzaakt vlekken op de tanden?

Belangrijkste redenen:

 • Te veel gebruik van sigaretten en alcohol.
 • Te veel gebruik van koffie en thee.
 • Veel gebruik van zure dranken.
 • Gebrek en onregelmatigheden bij mond- en tandheelkundige zorg.
 • Genetische Factoren.
 • Versleten tandvlees.
 • Versleten Prothesen.
 • Overmatig gefluoreerd waterverbruik.

Wat is Bleken (Bleaching) ?

Tanden verliezen hun witheid door de jaren door verschillende redenen. Dit is een cosmetische oplossing waar de kleur wordt verwijderd met tandwitgelerende gels.

Wat is het verschil tussen Office Bleaching en Home Bleaching?

Office Bleaching wordt binnen 1 behandeling gedaan, Maar volgens de intensiteit van de vlek is het mogelijk dat er een tweede sessie nodig is. Bij thuisbleken worden plaques door de tandarts op maat gemaakt en voorbereid met gels. De gemaakte plaques die voor de patiënt zijn voorbereid, witten de tanden op en zorgen voor bescherming van het tandvlees. De duur van de behandeling is tussen 1-2 weken.

Kunnen we met allerlei kleuren hetzelfde resultaat krijgen?

Bij dee gele en lichtbruine kleuren die zich voordoen in de tanden geven het beste resultaat. In deze  tinten waar te dondere vlekken en kleuren zijn in de diepte van de tanden, worden moeilijk wit gemaakt. Dergelijke kleuringen gebeuren meestal tijdens de ontwikkeling van de tanden en kan met een aantal Bleek (Bleaching) sessies vereisen om het gewenste resultaat te bereiken.

Hoe wordt Bleken (Bleaching) toegepast?

Er zijn twee soorten bleekbehandelingen. Voor snelle resultaat, wordt de In-Office Bleaching (Professioneel Bleken) methode toegepast. De andere methode is de Home Bleaching (Bleken) die u thuis kunt toepassen.

Waar moet ik aandacht aanbesteden na Bleken (Bleaching) van mijn tanden?

Het zal een voordeel zijn om afstand te nemen van voedsel / drank die de tanden laten verkleuren. Als u aandacht besteed aan de algemene mondverzorging, voorkomt u ook de verkleuringen.

Hoe lang blijft de tanden wit na Bleken (Bleaching)?

De duur van Bleken (Bleaching) is gemiddeld een resultaat van 1 tot 2 jaar optimaal.

Kan het Bleken (Bleaching) bij iedereen toegepast worden?

Zolang het onder tandartscontrole gedaan wordt en als het weefsel genaamd Dentin onder het minerale om een of andere reden niet uitkomt, kan het bleken bij elke patiënt worden gedaan. De zorg moet worden uitgeoefend bij patiënten met een overmatige terugtrekkend tandvlees (Gingivarecessie).

Esthetische Vulling (Bonding)

Wat is Esthetische Vulling (Bonding)?

Zonder schade aan de tand te veroorzaken, wordt de composiet als vulmiddel op de tand aangebracht. Wanneer kleine ruimtes tussen de tanden van de patiënt zijn, worden kleine vervormingen op de tanden gemaakt met behulp van bindmateriaal zonder de tanden te beschadigen.

Hoe lang duurt de Esthetische Vulling (Bonding) behandeling?

Meestal bedraagt de duur van de behandeling 1 uur. Bij intensieve behandeling kan het proces worden verlengd.

Is Bonding een pijnlijke behandeling?

Nee, in het algemeen hoort het niet pijn te doen. De algehele narkose wordt bij dit behandeling niet gebruikt. Als er een gevoeligheid wordt gevoeld, kan er een kleine hoeveelheid lokale verdoving toegepast worden.

Waar moet ik aandacht aan besteden, na de Bonding behandeling?

Binnen 48 uur van de behandeling is het nodig om gekleurde voedingsmiddelen en dranken te vermijden om het voorkomen van vlekken te minimaliseren. Thee, koffie, sigaret veroorzaakt de verkleuring van de composiet materialen die worden gebruikt bij het vastplakken van de Bonding. U dient aandacht te besteden aan mond- en tandheelkundige zorg en moet uw routine controle bij de tandarts niet verwaarlozen. U moet voorzichtig zijn bij het eten van harde voedsel.

Wanneer wordt de Esthetische Vulling (Bonding) toegepast?

 • Om gebroken en tanden met gaten op te vullen
 • Voor het behandelen van permanente verkleuring in de tanden
 • Om de ruimtes tussen de tanden op te vullen
 • Om de lengte van de tanden uit te verlengen
 • Esthetische vulling wordt toegepast om de vorm van de tanden te veranderen en het lachontwerp van de persoon terug te krijgen

Wat zijn de voordelen van Esthetische Vullingen (Bonding)?

 • Kleur optie is beschikbaar in esthetische composiet vulling
 • Door zijn transparantie is het esthetisch aangenaam
 • Lage kosten
 • Esthetische vulling kan in de toekomst worden vernieuwd
 • Minimale procedure voor de tandheelkundig weefsel

Serviceprocesdetails

Behandelingsproces, planning en uitkomsten kunnen van persoon tot persoon verschillen. De cijfers in de tabel zijn gemiddelde waarden.

 • Aantal sessies / bewerkingen
 • Behandeltijd
 • Anesthesie
 • Gevoeligheidsproces
 • Doorlooptijd
 • Volledig herstel
 • Persistentie van resultaten
 • Lengte van ziekenhuisverblijf
Türkçe Nederlands
Telefoontje
Whatsaap